Agenda

 

Antroposofische Gezondheidsmarkt 2021

4 september

stimuleren van uw levenskracht

Eindelijk dan de markt voor 100 jaar antroposofische gezondheidszorg. Ondanks corona, en dankzij de volharding van de zorgverleners rond Eindhoven kunt u kennis maken met ons grote aanbod.

Op de Genneper Hoeve Eindhoven van 10:00-16:30 uur. exacte gegevens zie flyer.

Agenda 4 september

“open praktijkmomenten” Antroposofisch ge├»nspireerde zorgverleners regio Eindhoven.

Op de onderstaande data in de flyer kunt u gratis kennismaken in de vorm van workshops met het brede aanbod van onze kwalitatieve zorg.

Symposium oktober 2021

Als beweging gaat spreken

Het is niet alleen 1001 jaar geleden dat de antroposofische zorgverlening zich begin te ontwikkelen, maar ook de euritmietherapie volgde snel.

Inmiddels word er 100 jaar mee gewerkt. Op dit symposium geven we daar aandacht aan. Er worden voordrachten gehouden, workshops gegeven, en de resultaten van het 1,5 jaren durende onderzoek van euritmietherapie bij kinderen, gehouden door Hoge School Helicon Lektoraat Antroposofische Gezondheidszorg, wordt gepresenteerd.

Wilt u erbij zijn? Aanmelden kan nog via secretariaat@nvet.nl

Groepseuritmie voor de immuniteit

Met een goede weerstand de winter in

In de onderstaande flyer staan 3 cursusmodules van 6 weken.

1 en 2 zijn qua inhoud verschillend, maar zijn gericht op het versterken van de immuniteit.

Cursus 3 gaat over ontgiften en versterken. Hebt u gekozen u te laten vaccineren dan is het een heel goed idee daar iets innerlijks tegenover te zetten. de serie bewegingen die we hiervoor doen helpen uw lichaam de stoffen af te voeren, en vervolgens u te verbinden met gezondmakende kracht. De modules uit “euritmie in beweging” zijn dar speciaal voor samengesteld.

Transformeren door Beweging